Hayme Hatun Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, bireysel farklılıkları gözetilerek bilişsel, kültürel, spor sanat faaliyetleri ve tüm gelişim alanlarında eğitim öğretim veren her çocuğun topluma yön veren birer birey olduğunu unutmadan, onların fikir ve düşüncelerini önemseyen, çağdaş eğitim programları ve yaklaşımlarıyla Milli Eğitim Bakanlığı eğitim programı çerçevesinde öğrencilerimizle ve velilerimizle birlikte her gün biraz daha büyüyerek gelişen bir kurum olmaktır.

Misyon: Olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini ifade edebilen araştırmacı, sorgulayıcı, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, insanları hayvanları ve doğayı seven, koruyan, başkalarının haklarına saygı gösteren ve kendi haklarını da koruyan, sorumluluk sahibi, pozitif iletişim kurabilen, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç:09:00 Bitiş:14:00
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ekolojik Okullar Okullarda Orman Minik Tema Harezmi Eğitim Modeli
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning

Telefon - 02128920010

WEB - https://haymehatunao.meb.k12.tr

Adres - DELİKLİKAYA MAH. KARAKAŞ SK. NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Deliklikaya Mah. Karakaş Sok. No:1 ArnaVutköy/İSTANBUL

Adres - DELİKLİKAYA MAH. KARAKAŞ SK. NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL

Ulaşım Özel araç ve İETT 36D (ARNAVUTKÖY),144A (ESENYURT-AVCILAR) ile 144M( MAHMUTBEY- BAHÇEŞEHİR) hatlı otobüs seferleri ile ulaşım yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 40 km. ilçe merkezine 20 km. mesafededir.